мартеници хуба
Електронният магазин martenici-huba.com представя асортимента на “ХУБА 2008” ЕООД.
Фирмата предлага голямо разнообразие от ръчно изработени мартеници. Като истински наследници на дъщерята на великия хан Кубрат – Хуба, се стремим да поддържаме традицията за производството на исконно българския амулет.
Пролетта е символ на раждащото се ново начало, на стремежа ни към нещо по-добро, на вярата ни в щатието и късмета, на надеждата ни за здраве и берикет. Какво по-хубаво от това да помогнем за реализацията на позитивните ни мисли с мартеница – независимо дали тя ще зарадва като подарак най-близките ни хора, ще закриля дома ни от негативни влияния или ще помогне на бизнеса ни да е по-успешен и доходоносен. Българинът винаги е разчитал на свръхестествени сили, за да го съхранят през вековете и да преодолее трудностите. Българката с любов е закичвала рожбите си с мартеници, за да са бели и червени, здрави и засмени.
Да съхраним традициите на предците си и да почерпим от тяхната мъдрост, дори  и времето да изисква да я актуализираме и усъвременим, защото е известно, че:
- Мартеницата е символ на един от най-обичаните български празници;
- Тръдицията на изработването и подаряването й не е прекъсвана повече от 1300 години;
- Мартеници са широко разпространени и в някои части на днешна Румъния, Македония, Гърция, Сърбия, Албания.
“ХУБА 2008” ЕООД предлага:
1. Готови мартеници на едро – гривни, медальони, за закичване, за дома и офиса
2. Материали за изработка на мартеници
Всичко това можете да разгледате и сами. От нас е пожеланието за свежо вдъхновение, успешна работа, сбъднати надежди и реализирани мечти!
Вашата количка (0 артикула)
Общо: 0.00 лева
Вашата количка е празна!